Om oss Berlin Tur

Berlin Tur Portrett

Berlin sightseeing
»Berlin Stadtführungen Sightseeing Tours« tilbyr besøkende livlige og informative private Berlin City turer sightseeing gjennom gamle og nye Berlin. 

Bytorgets team består av ekspert og engasjerte Berlin byguider med mange års erfaring. Ekspert Berlin byguider på de fleste vanlige språk står klar til å hilse på gjester i den tyske hovedstaden Berlin. 

De individuelle private Berlin-turene er fantastiske for nasjonale og internasjonale Berlin turister, selskapsutflukter, reisearrangører, reisebyråer, hoteller, bussvirksomheter, som byggestein og støtteprogram for kongresser, arrangementer, seminarer og konferanser, familieferier, studieturer, skoler, skoleklasser på skoleturer, seniorgrupper, forretnings - og private besøk samt små og store turgrupper.

Privat Berlin tur på ønsket dato og klokkeslett

Berlin tur bytur

 Fra vår Berlin Sightseeing Program: 

  • Guidede private Berlin turer for små eller store turgrupper. 
  • Berlin tur turer; oppdag den tyske hovedstaden til fots. 
  • Flerspråklige, kvalifiserte Berlin byguider. 
  • Berlin for skoleklasser på en skoletur. 
  • Berlin Flyplass Overføringer; Flyplasstransport Hotell - Flyplass - Restaurant - Teatertransport. 
  • Komfortable trenere i alle størrelser, panoramabusser, minivans og sedans.

Utforsk Berlin på en privat tur til avtale av ditt valg

Berlin Tur
Du vil se ikke bare de mer berømte stedene, men også Berlins lite kjente skjulte perler. Du vil føle deg mer orientert når turen er over. Mer som en insider enn en turist. Du vil virkelig føle rytmen til Berlin! Du har en kunnskapsrik, sertifisert engelsktalende Berlin byguide (eller et språk av ditt valg) som din egen personlige vert / vertinne under reisen. 

Dette gir mulighet for mer interaksjon, flere spørsmål og svar, og mye mer moro! Du vil føle deg som om du blir escorted rundt i byen av en gammel venn. Du vil glede deg over vår personlige service - som betyr at vi skal imøtekomme dine spesielle interesser, og vi vil skape den perfekte turen for deg. Vi vil skreddersy design, ikke bare en tur til byen, men hele turen til dine eksakte spesifikasjoner. Bare gi oss beskjed om din spesielle interesse. Ingen tidsplaner å følge. 

Dato og klokkeslett for din personlige guidede Berlin City Tour er satt av deg! Vi henter deg og leder deg fra hvor som helst i byen. Fleksibilitet kommer til å være viktig for deg når du er her, så vi vil jobbe lett med din reiserute. Berlin Tours er tilgjengelig til enhver tid, 365 dager i året. 

"Hvis du virkelig vil se Berlin, er dette veien å gjøre det!" Vi vil være mer enn glade for å tilpasse en Berlin-tur for deg å dekke steder av spesiell interesse. 

Privat Berlin tur på ønsket dato og klokkeslett ➤ Berlin turer for små eller store turgrupper Utforsk Berlin på en privat tur til avtale av ditt valg. 

Berlin Tur
Average Rating: 4.9
Votes: 678
Reviews: 654