Βερολίνο Περιοδεία σχετικά με εμάς

Πορτραίτο του Βερολίνου

Βερολίνο αξιοθέατα

»Περιηγήσεις στα αξιοθέατα του Βερολίνου» προσφέρει στους επισκέπτες ζωντανές και ενημερωτικές ιδιωτικές περιηγήσεις στο Βερολίνο για τα αξιοθέατα που διασχίζουν το παλιό και το Νέο Βερολίνο. 

Η ομάδα ξεναγών της πόλης αποτελείται από εξειδικευμένους και δεσμευμένους οδηγούς πόλεων του Βερολίνου με πολυετή εμπειρία. Οι οδηγοί εμπειρογνωμόνων της πόλης Βερολίνου στις περισσότερες κοινές γλώσσες είναι έτοιμοι να χαιρετήσουν τους επισκέπτες στη γερμανική πρωτεύουσα του Βερολίνου. 

Οι ξεχωριστές ιδιωτικές περιηγήσεις στο Βερολίνο είναι θαυμάσιες για τους τουρίστες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, εταιρικές εκδρομές, τουριστικούς πράκτορες, ταξιδιωτικά γραφεία, ξενοδοχεία και λεωφορεία, ως δομικό στοιχείο και πρόγραμμα υποστήριξης για συνέδρια, εκδηλώσεις, σεμινάρια και συνέδρια, οικογενειακά ταξίδια, , σχολικά μαθήματα σχολικών ταξιδιών, ανώτερες ομάδες, επιχειρηματικές και ιδιωτικές επισκέψεις, καθώς και μικρές και μεγάλες εκδρομικές ομάδες.

Περιηγήσεις του Βερολίνου στην απαιτούμενη ημερομηνία και ώρα

Περιήγηση στην πόλη του Βερολίνου

 Από το Πρόγραμμα Αξιοθέατων του Βερολίνου 

  • Ξεναγήσεις ιδιωτικού Βερολίνου για μικρές ή μεγάλες εκδρομές. 
  • Βερολίνο περιηγήσεις με τα πόδια? ανακαλύψτε τη γερμανική πρωτεύουσα με τα πόδια. 
  • Πολύγλωσσοι, εξειδικευμένοι οδηγοί πόλεων του Βερολίνου. 
  • Βερολίνο για σχολικά μαθήματα σε σχολικό ταξίδι. 
  • Μεταφορές αεροδρομίου στο Βερολίνο. Μεταφορά από / προς το αεροδρόμιο - Ξενοδοχείο - Αεροδρόμιο - Εστιατόριο - Μεταφορές Θεάτρου. 
  • Άνετα λεωφορεία σε όλα τα μεγέθη, πανοραμικά μίνι λεωφορεία, minivans και sedans. 

Εξερευνήστε το Βερολίνο σε μια ιδιωτική περιήγηση στο διορισμό της επιλογής σας

Βερολίνο Περιοδεία ​σχετικά με εμάς

Θα δείτε όχι μόνο τις πιο διάσημες τοποθεσίες, αλλά και τα ελάχιστα γνωστά κρυμμένα πετράδια του Βερολίνου. Θα νιώσετε περισσότερο προσανατολισμένη όταν η περιοδεία τελείωσε. Πιο μάλλον σαν ένας εσωτερικός παρά ένας τουρίστας. Θα αισθανθείτε πραγματικά το ρυθμό του Βερολίνου! Θα έχετε έναν εξειδικευμένο, πιστοποιημένο αγγλόφωνο οδηγό της πόλης του Βερολίνου (ή τη γλώσσα της επιλογής σας) ως δικό σας προσωπικό οικοδεσπότη κατά την περιήγησή σας. 

Αυτό επιτρέπει περισσότερη αλληλεπίδραση, περισσότερες ερωτήσεις και απαντήσεις και πολύ πιο διασκεδαστικό! Θα νιώσετε σαν να συνοδεύεστε στην πόλη από έναν παλιό φίλο. Θα απολαύσετε την προσωπική μας υπηρεσία - που σημαίνει ότι θα καλύψουμε τα ειδικά σας ενδιαφέροντα και θα δημιουργήσουμε την τέλεια περιήγηση για εσάς. Θα σχεδιάσουμε προσαρμοσμένα όχι μόνο μια περιοδεία της πόλης αλλά ολόκληρη την περιήγησή σας στις ακριβείς προδιαγραφές σας. Απλά ενημερώστε μας για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον σας. Δεν υπάρχουν χρονοδιαγράμματα που θα ακολουθήσουν. 

Η ημερομηνία και η ώρα της προσωπικής σας καθοδηγούμενης περιήγησης στο Βερολίνο καθορίζεται από εσάς! Θα σας παραλάβουμε και θα σας καθοδηγήσουμε από οπουδήποτε στην πόλη. Η ευελιξία θα είναι σημαντική για εσάς όταν βρίσκεστε εδώ, οπότε θα εργαστούμε εύκολα με το δρομολόγιό σας. Οι εκδρομές του Βερολίνου είναι διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή, 365 ημέρες το χρόνο. 

"Αν πραγματικά θέλετε να δείτε το Βερολίνο, αυτός είναι ο τρόπος να το κάνετε!" Θα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι να προσαρμόσετε μια περιήγηση στο Βερολίνο για να καλύψετε μέρη ιδιαίτερου ενδιαφέροντος. 

Βερολίνο Tour Ιδιωτικός Περιήγηση πόλης Βερολίνου Βερολίνο Περιοδεία ➤ Ιδιωτικός Περιήγηση πόλης Βερολίνου Περιηγήσεις του Βερολίνου στην απαιτούμενη ημερομηνία και ώρα Αξιοθέατα στο Βερολίνο Περιοδεία. 

Βερολίνο Περιοδεία
Average Rating: 4.9
Votes: 678
Reviews: 654